25 juni 2024

Windschermen online besteld

Ik ben al een lange tijd op zoek naar nieuwe windschermen voor op het terras. De windscherm die we er hadden staan zag er niet meer uit waardoor we hebben besloten om deze te verwijderen. Enige nadeel hiervan is dat de gasten nu klagen over wind op het terras, met de schermen had je er geen last van. Dit heeft mij doen beseffen dat ik op zoek moest naar een nieuwe windscherm om te plaatsen, echter wist ik niet waar ik zoeken moest.

logoUiteindelijk ben ik maar op het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Xterior. Hier is het namelijk mogelijk om een windscherm op maat te laten maken en deze vervolgens door hun te laten monteren op het terras. Aangezien hun geen vaste prijzen hadden heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen om een passende prijs te horen te krijgen. Deze prijs viel ook nog eens reuze mee waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun te bestellen. Nog geen twee weken later stonden ze netjes en wel bij ons op het terras om gebruikt te worden.