25 juni 2024
Bedrijfsuitje Alkmaar

Leuk bedrijfsuitje in Alkmaar

Onlangs hebben wij een fantastisch bedrijfsuitje in Alkmaar gehad. Ons bedrijf bestond 25 jaar en dit was voor de directie een reden om dit groot te vieren. Wel eerder hebben wij een feest van het werk gehad, maar deze keer was het anders. Want nu gingen wij op pad naar de feestlocatie. In samenwerking met Uitjes en Eten en Restaurant Humphrey’s wordt deze dag georganiseerd.

Als eerst wordt je bij Restaurant Humphrey’s ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna gaat het spel beginnen en wordt iedereen met handboeien aan elkaar vast gebonden. Hete is nu de taak om zo snel mogelijk van elkaar los te komen. Alle handboeien zijn voorzien van een cijferslot en aan jou de taak om deze te kraken. Hiervoor krijg je meerdere opdrachten om uit te voeren in deze stad.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Een geslaagd bedrijfsuitje in Alkmaar

Toen wij ons moesten verzamelen in dit restaurant en te horen kregen wat wij gingen doen, hoorde ik veel geroezemoes om mij heen. Vooral omdat je met meerdere personen werd vastgeketend maakte het er niet leuker op. Helemaal niet omdat iedereen door elkaar werd gehaald. Zelfs de directeur deed mee en daar was iedereen bang voor om met hem vastgeketend te worden. Ik was wel diegene die met hem en nog een paar andere collega;s op pad konden gaan.

Wij hebben genoten van deze actie en zo hebben wij onze directeur en ook andere collega’s op een heel andere manier leren kennen. Na dit avontuur van de de Escape in the City Trofee, konden wij eerst even borrelen, waarna wij aan konden schuiven voor een heerlijk drie gangen diner.

Reserveer een gezellig dagje uit

Via Uitjes en Eten kan je de leukste dagjes uit reserveren. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor een leuke familiedag, een vrijgezellenfeest en nog veel meer. Op de website van deze organisatie kan je de diverse uitjes bekijken en eventueel reserveren.

Alle activiteiten die hier te vinden zijn worden onder een deskundige begeleiding uitgevoerd. Niet alleen in Alkmaar, maar in diverse andere steden. Een lijst van deze plaatsen is ook op hun website te vinden.

Het is mogelijk om, online, een vraag te stellen. Hiervoor kan je het betreffende formulier, welk ook op deze site te vinden is, invullen. Maar kijk eerst tussen de veelgestelde vragen, misschien staat hier jouw antwoord al tussen.