25 juni 2024
Le Steak

Le Steak moet je echt kennen

Le Steak Le Steak is mijn favoriete plek om lekker een avondje te genieten van overheerlijk eten. Ik kreeg deze tip van een collega die hier al vaker was geweest. Hij was hier zelf al meerdere keren geweest en was heel erg te spreken over de verhouding tussen de kwaliteit en prijs. Iedereen die hier werkt heeft heel erg veel verstand van zaken en daardoor kunnen zij jou ook goed adviseren. Zo wist ik zelf niet precies wat bij biefstuk de verschillen waren tussen iedere garing. Zij hebben mij dit toen uitgelegd en daarna heb ik goed een keuze kunnen maken. Dit stuk was heerlijk gebakken en precies hoe ik het graag wilde. De bijgerechten waren ook top en ik was blij dat wij er ook wat groentes bij kregen. Soms is het zo dat dit alleen wat sla is en dat vult naar mijn idee niet echt. Toen wij gingen afrekenen, viel het ongelofelijk mee wat wij kwijt waren. Daardoor is het ook nog leuk om dit soort dingen eens te doen. Die avond heb ik besloten om dit soort dingen vaker te doen.

Fijne avond bij Le Steak

Le Steak

Inmiddels ben ik zo’n 5 keer bij Le Steak geweest en het heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik probeer iedere keer iets anders te nemen, zodat ik iedere keer weer iets nieuws leer kennen. Ik heb nog een lange weg te gaan voor ik alles een keertje op heb, maar het gaat me vast en zeker lukken. Ook met vriendinnen ben ik van plan hier een keertje heen te gaan. Wij hebben namelijk 1 keer per jaar een uitje waarna wij altijd gaan dineren. Dit jaar ga ik dit restaurant voorstellen, want ik weet zeker dat iedereen hiervan gaat genieten. Mocht jij meer informatie willen of benieuwd zijn geworden naar de kaart, moet jij zeker eens een kijkje nemen op de website!