21 april 2024
ajwa dadels

Waar kun je Ajwa dadels kopen?

Wanneer je een echte dadel liefhebber bent zul je vast en zeker ook bekend zijn met de Ajwa dadels. Dit zijn namelijk de beste dadels die je eigenlijk kunt vinden. Ook in het geloof zie je dat de profeet zegt dat deze dadels gegeten moeten worden tegen sihr. Daarom zie je ook dat deze dadels veel worden gegeten. Waar kun je ze dan vinden. Vaak kun je ze wel vinden in een lokale winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om de dadels te scoren op het internet. Dit zal alles een stuk makkelijker maken. Bovendien zul je ook nog eens uit verschillende soorten kunnen kiezen. De dadels zullen echter wel hetzelfde zijn, maar in welke vorm je ze koopt niet. 

De pit

Een van de dingen die veel mensen neigen weg te gooien is de pit van de Ajwa dadel. Eigenlijk is het beste onderdeel van de dadel namelijk. Er zitten erg veel goede stoffen in de pit. Denk hierbij aan ijzer, zink, kalium en nog veel meer. De pit kun je echter niet in een keer doorslikken natuurlijk en om er op te gaan kauwen is ook geen leuke optie. Gelukkig kun je de pit ook kopen wanneer deze al gemalen is. Zo zul je dus ook zien dat je van al deze voordelen kunt gaan genieten.

ajwa dadels

Zwangerschap

Ook tijdens de zwangerschap zie je dat in de Islam er veel Ajwa dadels worden gegeten. Deze dadels zullen namelijk energie geven en er ook voor zorgen dat je van alle andere gunstige effecten kunt profiteren. De dadel zit namelijk ook vol vitamines en andere mineralen die je nodig hebt en nog meer nodig hebt tijdens een zwangerschap. Dadels eten is dus voor veel verschillende dingen goed. Koop daarom vandaag nog jouw dadels zodat je hier zo snel mogelijk van kunt genieten.