25 juni 2024
goedkoop eten Venlo

Lekker en goedkoop eten in Venlo

Wil jij lekker en goedkoop eten in Venlo, dan ben je bij Tante Toer aan het juiste adres. Dit restaurant is te vinden in het centrum en heeft echt een geweldige menukaart.  Laatst waren wij hier met een paar vrienden een hapje gaan eten. Onze vrienden zij merendeel alleen maar voor de Hollandse pot, maar toen zij hier de menukaart zagen, waren zij verkocht. Moet ook wel zeggen dat je hier een enorme keuze hebt uit vlees, vis en vega.

Onze vrienden en wij zelf hebben hier bijzonder lekker gegeten, zeker de moeite waard om hier vaker heen te gaan.  goedkoop eten in Venlo

Heerlijk goedkoop eten in Venlo

Wij hebben laatst zo lekker gegeten bij Tante Toer, dat wij bijna onze vingers erbij op hadden gegeten. Vooral de rib-eye van de plaat viel bijzonder goed in smaak. Voor mijzelf heb ik genoten van de gamba’s, maar eigenlijk is alles hier lekker. Wat ik helemaal lekker vind, is dat je bij elke gerecht patat of rijst erbij krijgt. Ze noemen dit ook wel een plate service. De proeverij van allerlei Indonesische gerechten viel bij onze vrienden zeer in de smaak. Op deze manier konden zij van elk gerecht proeven en de buitenlandse keuken kennen.