22 mei 2024

IPA bier blijft lekker

Even een drankje doen op het terras pal onder de zon? Dan wil jij toch ook genieten van een lekker drankje. Ga jij dan voor een fris of zoek jij een speciaal biertje erbij? Verdiep jezelf dan eens in de mogelijkheden met IPA bier. Dit is een speciaal biersoort welke onwijs goed smaakt. Een volle maar toch krachtige smaak brengt het met zich mee. Je moet dan wel hopen dat het verkrijgbaar is op het terras. Maar tegenwoordig is het ook gewoon mogelijk om deze biersoort thuis te nuttigen! Neem maar eens een kijkje op de website van Misterhop.com!

IPA staat voor India Pale Ale. Dit biertje is van oorsprong uit de Britse bierstijl. Maar tegenwoordig erg veel in trek bij andere. Zelf weet ik ook maar al te goed dat de volle smaak van dit biertje zeer aangenaam is. Met name wanneer die ijs en ijskoud is smaakt hij perfect!

Voor een paar weken terug hebben wij een bier en wijnpakket van vrienden gekregen. Echter kende ik alle soorten nog niet waardoor wij het zijn gaan proeven. Dit leidde mij vrijwel direct naar de conclusie dat IPA wel degelijk goed smaakt. Vanaf dat moment hebben wij dan ook standaard dit biertje in de koelkast klaar liggen. Je weet immers maar nooit wat de avond gaat brengen toch?