25 juni 2024
worstenbrood

Écht Brabants worstenbrood

Brabantse-worstenbroodjes.nl: De webshop voor al uw verse worstenbroodjes. De worstenbroodjes worden gemaakt in een échte Brabantse bakkerij. We hebben met onze webshop de samenwerking gezocht tussen oud ambacht (Gert-Jan) en nieuw talent (Ties). We proberen op deze manier met een uniek nieuw concept de Nederlandse online worstenbroodjes markt te veroveren.

Volgens een geheim familierecept bakken we de worstenbroodjes op ambachtelijke wijze dagelijks vers in onze bakkerij in Riel. De worstenbroodjes worden netjes verpakt en worden voor het weekend bij onze klanten bezorgd als ze voor woensdag 15:00 bestellen. We waren begonnen met de normale variant van de worstenbroodjes. Sinds kort hebben wij in onze webshop ook mini worstenbroodjes in het assortiment.

Vers gebakken worstenbroodjes online bestellen kan 24 uur per dag. Wij bezorgen nu nog maar 1x in de week. Zodra we steeds meer worstenbroodjes gaan verkopen, gaan we meer per week bezorgen. Voor grotere bestellingen doen we dit al op basis van de wensen van onze klanten.