21 april 2024
cashewnoten

De heerlijkste cashewnoten voor tijdens je dieet

Cashewnoten zijn heerlijke snacks voor tijdens een dieet. Veel mensen letten tijdens een dieet alleen maar op calorieën. Ze denken dat een calorieën tekort de enige manier is hoe je op een gezonde manier kan afvallen. Daarnaast gaan veel mensen ook nog fanatiek sporten om een paar kilo af te vallen. Ze stoppen met lekker eten en vallen daarom terug in hun oude patroon. Dit is echter helemaal niet nodig… `Ik heb goed nieuws! Afvallen kan terwijl je lekkere gerechten blijft eten. Ook hoef je niet hele dagen te sporten. In dit artikel vertel ik je mijn lievelings snacks voor tijdens het afvallen.

cashewnoten

Gezonde vetten voor minder kilo’s

Wanneer je op een gezonde manier wil afvallen is het goed om naar de voedingswaarde te kijken. Deze vind je vaak op de achterkant van een artikel. De calorieën zijn slechts één onderdeel van deze voedingswaarden. Je kan op het etiket onder andere ook nog de vetten terug vinden. Wanneer je op een gezonde manier wil afvallen is het belangrijk om te kijken naar de gezonde vetten. Deze vind je bijvoorbeeld terug in cashewnoten. Wanneer je wil afvallen kan je dus lekkere snacks eten als cashewnoten. Deze vind je ook terug in de schijf van vijf. Naast dat deze noten super lekker zijn, heb je ze ook nodig! 

Bekijk naar lekkere recepten op het internet

cashewnoten zijn dus mijn favoriete gezonde snacks. Je kan ze ook gebruiken in je gerechten. Wanneer je een heerlijke salade maakt, kan je deze upgrade door een handje cashewnoten toe te voegen. Ook in een gezond rijstgerecht zorgen cashewnoten voor een unieke smaak. Door het toevoegen van noten worden gerechten minder saai en zul je merken dat je diëten langer kan volhouden. Wil je een aantal kilo’s afvallen? Ga aan de slag in de keuken! Met heerlijke noten maak jij je gerechten minder saai en is de kans groter om een dieet langer vol te houden!