22 juli 2024

Zoekt u een goede beefburger voor een mooie prijs?

Ik eet niet zoveel vlees meer, ik heb het nogal beperkt maar als ik dan een keertje vlees eet dan wil ik het natuurlijk wel goed doen en goed vlees eten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik goed vlees kon kopen. Dat vind ik gewoon belangrijk, dat de dieren goed behandeld worden, goed te eten krijgen en niet teveel antibiotica in hun lichaam gespoten krijgt. Dat moet gewoon anders doe ik er niet meer aan mee. Dat heb ik jarenlang gedaan en ik ben er nu eenmaal klaar mee. Ik ben dus een website tegen gekomen die zorgnatuur.nl heet. Ik begon daar vlees te kopen en het is goed vlees ook. Deze online slager en zorgboerderij biedt een unieke combinatie van zorg en natuur. Ze verkopen grasgevoerd natuurvlees van eigen runderen en schapen die vrij rondlopen in natuurgebieden. Ze werken samen met Staatsbosbeheer. Ze verkopen ongeveer 200 biologische en natuurvlees producten. Ze verkopen uit voorraad waardoor u uw bestelling binnen een dag in huis heeft meestal, een werkdag dan. Laatst had ik trek in een beefburger van hen, mijn man en mijn kinderen hadden er ook trek in en het bezoek ook. Ik ben gegaan voor de king beefburger, lekker groot en mals en wel 180 gram per beefburger. Het vlees van de beefburger komt van hun eigen Angus, Limousin of Hooglander runderen. De beefburger is lekker gekruid met natuurlijke kruiden en bevat geen E-nummers en kleurzout. Deze beefburger is minder vet dan het vlees van andere runderen. Daardoor heeft het vlees een lager cholesterolgehalte dan de andere rundvlees soorten die er bestaan. Lekker op 70 graden bakken, ongeveer 6 tot 8 minuten en dan is hij heerlijk gaar deze beefburger! Ze verkopen meer vlees natuurlijk: kip, varken, schaap en lam, wild, voor de BBQ, soepen en ze verkopen vleespakketten. U kunt het vlees laten bezorgen maar ook zelf ophalen in verschillende steden in Nederland. Er kan ook bezorgd worden in Duitsland en België. Ze maken gebruik van vries transport en het vlees zit in geïsoleerde dozen. Zo worden het vlees met milieu-vriendelijk bij u bezorgd.

Wilt u ook een lekkere beefburger eten?

Dan is deze website zeker een aanrader! Wij vinden het vlees heerlijk en zijn van plan alleen nog maar via hen te gaan bestellen want we weten gewoon waar het vlees vandaan komt. Het is belangrijk om dit te weten, want u moet niet alles in uw lichaam stoppen. Heerlijk te weten dat we goed en gezond vlees eten en dit zullen we tegen iedereen zeggen die het wilt horen.

Interesse in echt goed vlees?

Dan bent u bij hen aan het goede adres, want

  • Ze denken aan het milieu en aan hun dieren.
  • Ze geven de dieren een goed leven.
  • Ze bieden veel verschillend vlees aan.

Ga eens een keer kijken voor het hele assortiment op hun website, het zal u zeker weten bevallen en u niet teleurstellen. Ga voor een gezonde manier van eten en ga voor vlees van dit bedrijf! Ik ben heel blij dat ik hen gevonden heb.