25 juni 2024
de frietkar

Wat kun je allemaal bestellen bij een patatwagen?

Hoe tof zou het zijn als je gewoon zo’n grote patatwagen kunt laten komen als je een feest geeft, net als je ziet op grote festivals en landelijke feestdagen? Nou, het kan! Je kunt namelijk ook als particulier een patatwagen bestellen. Verras je gasten met een lekkere vette hap en heerlijke snacks.

De patatwagen op locatie wordt steeds populairder. Zelfs bij bruiloften zien we steeds meer mensen kiezen voor deze creatieve oplossing. Dat heeft een aantal redenen. 

lekkere friet op locatie

De prijs

Allereerst is een patatwagen niet duur. Relatief gezien betaal je weinig om zo’n wagen op je feest langs te laten komen. Catering voor tientallen of zelfs honderden mensen kost je een stuk meer. En dat terwijl friet zo lekker is, en ook nog toegankelijk voor veel mensen. Met wat snacks erbij en misschien een ijsje voor de kinderen maak je er een geweldig feest van.

huur de frietkar

Je hebt tijd over voor leuke dingen

Een frietje eten is zo gebeurd. Een snackje wegwerken ook. Als je een patatwagen laat komen op je feest ben je niet onnodig tijd kwijt. Allereerst omdat je zelf niet in de keuken hoeft te staan of je druk hoeft te maken om de catering. Daarnaast ook omdat je een frietje lekker snel kunt eten. Pak een puntzakje, neem een stoel en vul even bij. Daarna kun je weer door met dansen en grappen met je vrienden. Het is immers een feest!