25 juni 2024
voedingscoach

Voedingscoach gevonden via het internet

Een voedingscoach, daar was ik naar opzoek. Omdat mijn levensstijl de laatste tijd slecht is en daardoor heel wat ben aangekomen. Wilde ik graag een coach die mijn voeding kon aanpassen waardoor ik een beetje zou van afvallen. Via de wel bekende zoekmachine van het internet ging ik opzoek. Zo kwam ik al snel terecht op de website van De Menu Coach. Deze onderneming is gelegen in Rotterdam en bij mij dus in de buurt. Daarom besloot ik om een afspraak te maken, zodat de medewerker mij zou kunnen helpen om mijn eetpatroon te verbeteren. Gelukkig kon ik al snel terecht.

voedingscoachDeze voedingscoach heeft mij zeer goed geholpen

Na mijn eerste afspraak was ik meteen al enthousiast over mijn nieuwe voedingspatroon. De medewerkster van De Menu Coach liet mij eerst naar mijn gedrag kijken over het eten. Nadat ik zelf helemaal wist wat voor een eter ik ben, werd daar mijn eetpatroon op aangesteld. Nu ik een paar weken verder ben met mijn voedingscoach, kan ik zeggen dat het mij geen enkel moment heeft tegen gezeten. Ook ben ik al wat kilo’s kwijt. Daarom raad ik jullie ook deze geweldige onderneming aan om jouw eetpatroon te doen veranderen.