21 april 2024
Kerstpakketten 2021

Leukste tijd om te werken

Werken is altijd leuk, maar rond de feestdagen werken geeft toch altijd wel iets extra’s. Hoe meer de kerstdagen naderen, hoe sneller de kerstpakketten van 2021 er weer aankomen. Voor de werkgever is er afgelopen tijd al een drukke tijd geweest, om de pakketten weer te kiezen. Maar gelukkig is er de kerstpakkettenexpress.nl die het wel heel eenvoudig maakt, je kunt kiezen uit een kant en klaar pakket of je stelt zelf een leuk pakket samen voor je relaties en medewerkers. 

Kies voor een mix

Kerstpakketten hoeven niet alleen te bestaan uit eten en drinken, je kunt voor je medewerkers ook een leuke mix maken tussen food en andere dingen. Wist je dat er zelfs pakketten zijn waarbij je iemand een leuke belevenis kunt geven, voordeel hiervan is dat je personeel nog lang napraat en de belevenis nooit meer zal vergeten. Op deze manier zijn er veel leuke en lekkere mogelijkheden om te kiezen voor personeel en relaties, wil je toch het traditionele kerstpakket dan is dit ook verkrijgbaar in de webshop.

Kerstpakketten 2021

Iets teruggeven aan de natuur

Verantwoord en duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, niet voor niets doet kerstpakkettenexpress.nl daar ook aan mee. Door iets terug te geven aan de natuur in de vorm van bomen, een boom per klant per jaar worden er in verschillende natuurgebieden geplant. Om een steentje bij te dragen aan de natuur, en de natuur op peil te houden voor een gezond leefklimaat. Wil je hier meer over weten, informeer bij de medewerkers van de website.