22 mei 2024

Houten Bar

U wilt een houten bar kopen? Dan ben u hier aan het juiste adres. We hebben namelijk jarenlange ervaring in het aankopen, vervaardigen, vervoeren én verkopen van een houten bar.  Er komt namelijk tijdens het gehele proces veel bij kijken. Het is niet alleen een groot object, maar kent ook veel variabelen waar u rekening mee moet houden. In dit artikel wordt u meegenomen in het proces van aankoop tot vervoer en installatie. We begrijpen namelijk als geen ander wat u meemaakt tijdens dit project en we willen u hiermee zo goed mogelijk mee helpen zodat u volledig ontstresst bent.

Aankopen

Het aankopen van een houten bar al wellicht al een hele uitdaging zijn als u nog niet een volledig beeld heeft van welke soort bar u graag eentje wilt afschaffen. Ze komen namelijk in alle soorten en maten, van klein (klein genoeg om bijvoorbeeld thuis neer te zetten) tot enorm brede bars van wel 7 meter. Naast het formaat is de stijl belangrijk, deze geeft namelijk weer wat u uit wilt stralen in uw horecaonderneming, dit kan een bruine kroeg of een lokaal café zijn, maar ook een groot, luxe restaurant zijn. Uw bar dient uiteraard te passen bij deze stijl. Bekijk daarom eens de volgende stijlen in uw zoektocht bij het aanschaffen van een bar:

  • Empire bar
  • Queen Bar
  • Engelse bar
  • Thuis bar

Elk hebben ze een eigen uitstraling die weer bij specifieke ondernemingen past.

Kant en klare of toch op maat laten maken

Wist u dat u de meeste bars gewoon ‘kant en klaar’ kunt aanschaffen? Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze snel geleverd kunnen worden. Wellicht heeft u een specifiek beeld van hoe de perfecte bar eruit moet zien. Er zijn professionele houtbewerkers waar u een bar op maat kunt laten maken. Bekijk daarom goed wat uw wensen zijn en neem een bar op maat laten maken ook mee in die overweging!