22 mei 2024
eten in Gouda

Ga gezellig en lekker uit eten in Gouda

Wij gaan één keer per maand lekker uit eten in Gouda. Vaak gingen wij op zoek naar verschillende restaurants, maar toen wij eenmaal een keer bij Jean-Marie terecht kwamen, willen wij niet anders meer. Hier is alles wat op de menukaart staat zo lekker, dat wij er geen moeite meer voor doen om naar een andere eetgelegenheid op zoek te gaan.  Vooral het 3 gangen keuze menu valt bijzonder goed bij ons in de smaak. Voor €36,50 per persoon mag je een keuze maken van de kaart, ongeacht wat. Wil jij alvast weten wat je hier kan eten, kijk dan maar eens op de website van Jean-Marie. eten in Gouda

Wil jij ook een keer lekker eten in Gouda?

Voor mijn 50e verjaardag was ik op zoek naar een ruimte om dit te kunnen vieren. Onze woning is niet geschikt om met meer dan 10 personen in de woonkamer te gaan zitten.  Daarom was ik op zoek naar een geschikte zaal. Laten zij nu bij Jean-Marie ook de gelegenheid hebben om hier een zaal te huren of met een grote groep lekker te komen genieten van al het lekkers van de menukaart.

Mijn verjaardag was op en top! Iedereen heeft genoten van al het lekkers wat op tafel kwam. Zeker een aanrader om lekker uit eten in Gouda te gaan.