25 juni 2024

Geen zorgen aan je hoofd op eigen feest

Hoe lekker is het als u gast bent op uw eigen feest. Dat u tot op uw wenken bediend wordt en lekker veel vrije tijd heeft zodat u met elke gast een praatje kan houden. Van Regteren kan u garanderen dat u te gast bent op uw eigen feest. Een evenement organiseren is namelijk een unieke gebeurtenis, of het nou klein of groot is maakt niet uit. Als er wat te vieren is, dan is dit (meestal) met een speciale reden en moet u dus ten alle tijden optimaal kunnen genieten van het feest.

Van Regteren heeft alle kennis, ervaring en materiaal in huis om uw feest te omlijsten met een toepasselijke en altijd stijlvol verzorgde partycatering en partyservice. Geen enkel feest is ons te groot of te klein, zelfs trouwerijen is voor ons een optie. Denk aan receptie, bedrijfsfeest, opening of presentatie. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes, zowel culinair als in de aankleding. Dat doen wij op een persoonlijke en creatieve manier, met altijd een vast contact persoon als aanspreekpunt. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast hebben wij ook een fantastische broodjes catering. Want wat is er nou fijner dan genieten van een vers belegd broodje tijdens een vergadering, lunch of bedrijfsevenement? Het is een moment om even tot rust te komen en vervolgens energie op te doen voor de volgende werkzaamheden die je nog te doen staan. De broodjes van Van Regteren worden alleen bereid met de allerbeste ingrediënten en u hebt ruimte keuze uit allerlei verschillende broodjes. Van sandwiches, Turkse Pides, zachte bolletjes, knapperige bolletjes en salades tot zelfs warme maaltijden en snacks: onze broodjes catering heeft het allemaal. Bekijk het uitgebreide assortiment en laat de broodjes bezorgen bij u thuis of bij uw bedrijf.