22 mei 2024

De heerlijke pannenkoekenmix van Panash

De guilty pleasure van misschien wel iedereen: pannenkoeken! Niet alleen als een oer-Hollandse avondmaaltijd op een koude winterdag gecombineerd met soep, ook als verwenontbijt op zondagochtend.

Pannenkoeken zijn namelijk ontzettend veelzijdig en kunnen op talloze manieren gegeten worden. Wanneer je pannenkoeken eet als avondeten worden deze vaak gebakken met bijvoorbeeld appel of spek en strooi je er poedersuiker overheen.

Maar wanneer je pannenkoeken eet als ontbijt kan een zoete variant ook heel erg lekker zijn. Pannenkoeken zijn gewoon super lekker! Tegenwoordig kun je pannenkoeken ook biologisch maken met de pannenkoekenmixen van Panash.

Biologische pannenkoekenmix

Tegenwoordig hechten steeds meer mensen waarde aan biologisch eten. Het is toch steeds belangrijker je eigen steentje bij te dragen aan de natuur en dit wordt dan ook steeds gemakkelijker.

Het assortiment in biologisch eten wordt steeds groter in bijna alle winkels en ook vind je inmiddels steeds meer biologische supermarkten die niets anders meer verkopen.

De pannenkoekenmix van Panash is gemaakt volgens vier kernwaarden, passend bij de kwaliteit waar ze voor staan. Panash gelooft namelijk in het biologisch produceren van producten, op een duurzame manier en met respect voor mens en natuur.

Pannenkoeken

Gezonde pannenkoekenmix van Panash


Een ander groot voordeel van biologisch produceren is dat deze producten van vrij zijn van toegevoegde suikers en andere onnodige ingrediënten.

Dit zorgt ervoor dat biologische producten puur zijn en zich richten op de oorspronkelijke eigenschappen van grondstoffen en eindproducten. Hier wordt weinig aan verandert om deze heerlijke pannenkoekenmix te maken.

Dit is goed voor de natuur, maar ook absoluut voor de gezondheid van de mensen die deze producten eten. De producten worden ook uitvoerig getest en geproefd door Panash totdat het product voldoet aan de kwaliteitseisen die eraan gesteld worden. Smaak staat voorop!

Panash biologische pannenkoekenmix

De basis van de biologische pannenkoekenmix van Panash is gemaakt van volkoren kleine spelt. Dit is een heerlijk oergraan dat ook bekend staat als eenkoorn. Dit wordt gecombineerd met boekweitmeel en een klein beetje zout.

Door de natuurlijke smaak van deze pannenkoekenmix kun je deze combineren zoals je zelf wil. Wanneer je een hartige pannenkoek wil maken met spek, kaas en champignons dan kan dat prima.

Maar ook wanneer je op zondagochtend je partner of gezin wil verwennen met lekkere pannenkoeken dan kun je deze goed combineren met fruit en kwark. Voor de echte traktatie is slagroom natuurlijk een waardevolle toevoeging aan de pannenkoek.

Wat heb je nog meer nodig?


Om de pannenkoekenmix te bestellen ga je naar de webshop van Panash. Hier heb je de keuze voor de naturel pannenkoekenmix of voor een extra smaakje kies je voor de variant met gember en citroengras. In een verpakking zit 400 gram pannenkoekenmix waar je ongeveer 16 pannenkoeken mee maakt. Je hebt echter nog meer nodig.

Je maakt de pannenkoeken namelijk door de mix te combineren met melk en eieren. Als je vegan eet combineer je de mix van havermelk of sinaasappelsap. En verder zijn alle keuzes aan jou! Kies je voor een hartige variant met spek en kaas of ben jij een echte zoetekauw? Dan kan het fruit en de chocoladesaus natuurlijk niet ontbreken.